Masterclass Event Strategy

Hoe ziet de wereld van events en congressen er uit in 2020? Komen we nog bij elkaar zoals we dat nu gewend zijn? Wat gaat de invloed zijn van nieuwe generaties (Y en C) die zich in de congres- en eventmarkt begeven? Wat wordt de ontwikkeling in online en face-to-face of gaan we alleen nog maar hybride events tegenkomen? Dat zijn enkele van de vragen waar de deelnemers aan de Masterclass Event Strategy binnenkort antwoorden op gaan vinden.

 

 

 

 

 

 

De masterclass is een initiatief van  Evoluon Eindhoven. De ‘ufo’ is een bekende landmark in Eindhoven en de organisatie volgt  al sinds jaar en dag zeer nauwgezet de ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze naar vooruitstrevende en vernieuwende mogelijkheden. Al in de tijd dat Evoluon nog een attractie was waar technologie en innovatie hand-in-hand gingen, maar ook nu als facilitator van events en congressen.

Masterclass Event Strategy
Samen optrekken met de klant is daarbij het credo: Evoluon Eindhoven – “Co Creators in Live Communication!” Binnen dit kader past ook de unieke masterclass. Een klein en exclusief gezelschap gaat onder leiding van Ruud Janssen van TNOC aan de slag om een visie op events in 2020 te ontwikkelen.

Evoluon wil gezamenlijk met een kleine groep senior meeting planners een blik richting 2020 werpen en daarbij trends ontdekken, ervaringen delen en van elkaar leren. In een intensieve sessie met overnachting ga je met een aantal andere event experts, ideeën uitwerken en sparren over niet alle daagse zaken ontrent de toekomst van events.

Hoe ziet de wereld van events eruit in 2020?
In twee inspirerende dagen krijg je een interactieve kijk onder de motorkap van conventions en evenementen die de wereld bij storm namen, en zul je ervaren wat er gaande is in de sterk veranderende wereld van live en digitale evenementen. Deze kennis gaan we direct toepassen.

Op basis van deze thema’s zoals trends, ROI & het ontwikkelen van een business model werk je aan hét nieuwe event concept. In teams worden pitches voorbereid die aan elkaar gepresenteerd worden en beoordeeld door een professionele jury.

Voor wie?
Deelnemers zijn allen event en convention professionals, werkzaam in (hoger) management.

Wie leidt de masterclass?
Ruud Janssen, ervaringsdeskundige, inititiefnemer van New Media Marketing Collectief ©

TNOC en MPI Global Training accredited trainer. Zijn vele jaren ervaring in het vakgebied, de kennis van nieuwste media, gecombineerd met deelnamen aan de organisatie van internationale evenementen zoals EventCamp en TEDx, maken Ruud een internationaal gewild spreker en begeleider.

Waar & wanneer?

Aan de masterclass zullen maximaal 12 event experts deelnemen.  De masterclass duurt twee volle dagen (inclusief overnachting & maaltijden) en start op de eerste dag om 8:30 uur.